Millor preu garantit reservant amb RV Hotels

Per què Hotel GR 92

RV HOTELS, dóna un nou enfoc a l'Hotel Coll de Torroella de Montgrí; la idea es que esdevingui un hotel econòmic per tots els amants de la natura, el turisme actiu i el senderisme.

El nou disseny dóna un aire fresc i modern que vol apropar totes les possibilitats que ofereix el territori als seus clients. A més a més ofereix la possibilitat de realitzar la mitja pensió a l'hotel de la mateixa cadena Palau lo Mirador, que és a tan sols 3 minuts a peu.

Check in GR 92
Reception GR 92 Hotel

L'hotel esta molt ben ubicat a la plana de l’Empordà, a prop de les millors rutes, parc naturals (pac natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter) i punts d’interès de la comarca, l’hotel esta situat just on acaba l'etapa numero 6 i comença la etapa 7 del GR92.

Per aquest motiu adopta el mateix nom, "GR92", també conegut com a sender del mediterrani que passa per Catalunya (561 km), i forma part del sender Europeu E-10 (Mar Bàltic – Mediterrani) que també creua el País Valencia, Murcia i Andalusia.

El Baix Empordà és un lloc ideal per a realitzar senderisme. La comarca està perfectament preparada per a poder gaudir de les diferents naturaleses del paisatge. La comarca compte amb una xarxa de senders ben estructurada i senyalitzada per tot el territori.

L'hotel esta molt ben ubicat a la plana de l'Empordà, a prop de les millors rutes, parc naturals i punts d’interès de la comarca

La xarxa de senderisme us permetrà conèixer el territori de nord a sud i de llevant a ponent, i amb poc temps podreu passar de les cales més solitàries als boscos més encisadors, o de les viles principals als poblets més inhòspits i tranquils...

Sender GR 92 Catalunya

La xarxa de senderisme (370km) permet que cadascú prepari el seu propi recorregut, de la forma que més li agradi, sigui a peu, amb bicicleta o a cavall, combinant els diferents senders marcats sobre territori, els quals estan entrellaçats.

RV Hotels també gestiona l'Hotel Ametlla Mar, situat just al davant del sender a les ultimes etapes del GR92, a les etapes 28 i 29.

Newsletter RV Hotels

Rep còmodament avisos de les nostres ofertes i promocions.

En confirmar la subscripció, estàs acceptant els termes i condicions