Abans

 Hotel Coll

Millor preu garantit reservant amb RV Hotels

Excursions i rutes a l'Empordà

Vols sortir d’excursió en família per l'Empordà? Planifica la teva ruta a peu, en bici...

A l'Hotel GR92 hem fet una petita selecció de les excursions més accessibles i properes des de l'hotel per a que gaudiu d'una estada diferent i divertida fent activitats a la natura.

Rv Hotels et proposa un ampli ventall d'opcions i rutes de senderisme per a gaudir del lleure i de la bellesa de L'Empordà.

Ruta al Castell del Montgrí

Ruta al Castell del Montgrí
A Peu Dificultat: Fàcil - Durada: 1h 10' (només anada)

La ruta al Castell del Montgrí, dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ens aproparà al Montgrí més conegut, on descobrirem llocs de gran interès històric, arqueològic i natural, sense oblidar la impressionant panoràmica de 360 º amb vistes al Pirineu i gran part de l’Alt i Baix Empordà.

Ruta PDF


El Baix Ter: terra de Pirates

El Baix Ter: terra de Pirates
Bicicleta Dificultat: Familiar - Durada: 1h 35'

Aquesta ruta plana per fer en bicicleta, transcorre majoritàriament entre camps de conreu de fruiters, cereals i arrossars. La ruta ens portarà fins a la desembocadura del riu Ter primer, i en direcció a l’antic curs del riu Ter després, lloc privilegiat on ens podrem aturar per observar aus des d’un preciós mirador.

Ruta PDF


La Ruta del Vent

La Ruta del Vent
A Peu Dificultat: Fàcil - Durada: 2h 00'

Aquest itinerari permet veure el vell entramat agrícola de l’interior del massís del Montgrí. Entre pinedes i garrigues, passarem per antics aixarts, és a dir, segons la parla local, els murets de pedra amuntegades com a resultat d’artigar i de despedregar un terreny boscós per fer-ne espais aptes per al conreu.

Ruta PDF


Ruta a la gola del Ter

Ruta a la gola del Ter
A Peu Bicicleta Dificultat: Familiar - Durada: 1h 25' (només anada)

La "Ruta a la Gola del Ter" us proposa recórrer còmodament els espais d'interès ecològic del litoral del Baix Ter. La ruta transcorre pràcticament en la seva totalitat a dins dels límits del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Aquest itinerari ens portarà a conèixer la geologia, fauna i flora del Ter.

Ruta PDF


La vall de Santa Caterina i el Montplà

La vall de Santa Caterina i el Montplà
A Peu Dificultat: Mitjana - Durada: 2h 00'

Aquest itinerari circular permet visitar els principals punts de la part central del massís del Montgrí. Partint de la casa del Guarda, anirem a voltar fins a l’ermita de Santa Caterina i pujarem al castell. Tornarem al punt de partida tot recorrent el Montplà. Durant gran part del recorregut, es pot gaudir de grans panoràmiques.

Ruta PDF


Volta curta pel Montgrí

Volta curta pel Montgrí
Bicicleta Dificultat: Mitjana - Durada: 2h 00'

Volta curta en bici que enllaça l’Estartit i Torroella tot passant pels faldars del Montplà. Es tracta d’un recorregut agradable amb un final més tècnic que ens faran gaudir sobre la bici en aquesta zona del Baix Empordà. L’anada la farem per la plana agrícola, un paisatge on la petjada humana és present en tot moment.

Ruta PDF


Ruta a Cala Montgó

Ruta a Cala Montgó
A Peu Dificultat: Mitjana - Durada: 2h 58'

Ruta lineal que uneix el passeig marítim de l’Estartit amb Cala Montgó. La ruta transcorre per dos ambients ben diferenciats, per una banda caminarem entre garrigars i joves boscos de pi blanc, i per altra banda, caminarem a tocar dimpresionants penya segats amb vistes al Cap de Creus, a prop de Cala Montgó.

Ruta PDF


Ullà i la Muntanya Gran

Ullà i la Muntanya Gran
Bicicleta Dificultat: Mitjana - Durada: 2h 27'

Es tracta d’una ruta molt completa per fer en btt, amb ambients diversos i dificultats variades. Transitarem còmodament per la plana de l’Empordà, resseguint còmodes pistes, algunes de sorra i altres d’asfaltades entre els nuclis d’Ullà, Bellcaire d’Empordà i Sobrestany, recorrent camps de conreu i arrossars.

Ruta PDF


 

Newsletter RV Hotels

Rep còmodament avisos de les nostres ofertes i promocions.

En confirmar la subscripció, estàs acceptant els termes i condicions